четверг, 10 мая 2012 г.

Курка з соєвим соусом і медом


Iнгредієнти:
600г. філе курки
1 ст.л. меду
3 ст.л. соєвого соусу
1 ст.л. білого сухого вина
сіль, перець - за смаком
рослинна олія  для обсмажування

на гарнір
відварений рис
кілька суцвіть броколі (відварені або приготовані на пару)

Спосіб приготування:

Філе злегка відбийте, просто вирівняний товщину шматка, і обсмажте на невеликій кількості олії з обох сторін.
Тим часом змішайте мед, соєвий соус і вино. Влийте соус в сковороду до м'яса. Готуйте філе в соусі на сильному вогні, перевертаючи і поливаючи соусом до готовності (хвилин 10-15). Досоліть і поперчіть, якщо це необхідно (я додала трохи білого перцю, буквально пара поворотів)
Готове філе порізати невеликими пластиками, щоб зручно було їсти паличками. Подавайте з рисом і брокколі, поливши залишками соусу . Курка з соєвим соусом і медом готова. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий