суббота, 5 мая 2012 г.

Рибне філе, запечене зі сметаною і помідорами


Iнгредієнти:

Філе риби - 300 г
Помідори - 3 штуки
Сметана - 100 г
Сир - 100 г
Борошно пшеничне - 2 столові ложки
Масло вершкове - 100 г
Кріп - 2 столові ложки
Перець чорний мелений - за смаком
Сіль - за смаком

Спосіб приготування:
Рибне філе посолити, поперчити, запанірувати в борошні і злегка обсмажити з обох боків на олії. На кожен шматок викласти по кілька часточокнарізаного помідора. Зверху залити сметаною, посипати натертим на дрібній тертці сиром і запекти в духовці до готовності.Подати на стіл,посипавши дрібно нарізаною зеленню укропа.Рибное філе, запечене зі сметаною і помідорами готово! Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий