четверг, 31 мая 2012 г.

Салат "Перлина"


Iнгредієнти:


Яйця варені 5 -7 шт
сьомга слабосолена 200 гр
апельсин 1 шт
оливки 2-3 ст л або 15-17 шт
сир 60 гр
ікра червона лососева для прикраси

Спосіб приготування:

Відокремити білки від жовтків, натерти. Рибу, апельсин без плівок і оливки дрібно порізати. Сир натерти на дрібній тертці. Викладаємо шарами: половина білків, змішаних з майонезом жовтки, майонез, половина сьомги, майонез, оливки, що залишилася сьомга, сир, майонез, апельсинибілки, що залишилися з майонезом, ікра. Прикрасити оливками і яйцем. Салат "Перлина" готовий. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий