среда, 2 мая 2012 г.

Картопля по-бомбейськи (індійська кухня)


Iнгредієнти:
1 кг картоплі
2 помідори
2 ст.л. рослинного масла
100 гр. вершкового масла
1 ч.л. кмину
1 ч.л. зерен гірчиці
1 ч.л. меленого коріандру
1 ч.л. куркуми
0,5 ч.л. чорного меленого перцю
перець чилі по-смаку
1 ч.л. свіжого імбиру
зелень петрушки
сіль

Спосіб приготування:
Картоплю відварити. Готову картоплю порізати великими кубиками.
Помідори дрібними кубиками.
Сковороду розігріти, додати рослинне масло. На сковороду додати зерна гірчиці, кмин, куркуму, коріандр, чорний мелений перець, перецьчилі. Прогріти спеції на слабкому вогні.
Вершкове масло покласти на сковороду зі спеціями, додати імбир. Обсмажити кілька хвилин. Додати помідори і смажити на середньому вогні кілька хвилин.
Викласти в сковороду картоплю і дрібно посіченою петрушку, сіль і перемішати. Потримати на вогні 5 мінут. Картопля по-бомбейськи готова. Приємного смаку!

Комментариев нет:

Отправить комментарий