суббота, 26 мая 2012 г.

Пиріг з спагетті



Інгредієнти:

Молоко - 250 мл
Яйця (великі) - 2 шт
Сир твердий - 150 г
Помідори - 2 шт
Бекон сирокопчений - 3-4 скибки.
Спагетті - 200 г
Прованські трави

Спосіб приготування:
1. Яйця добре змішати з молоком, додати по щіпці солі і перцю, також можна додати улюблені приправи. Я додала суміш прованських трав.сир натерти на тертці або подрібнити ножем, додати в яєчну суміш.
2. Спагеті відварити до готовності у великій кількості підсоленої води. Залишити на час в друшляку, щоб стекла вода. Тим часом нарізати помідори. Я половину нарізала кубиками, половину - часточками.
3. Форму для запікання змастити олією. Помідори, нарізані кубиками, додати до спагетті, перемішати. А далі зробила трохи невірно - виклала спагетті в форму і залила яєчної сумішшю, тому весь нарізаний сир залишився зверху і мені довелося все знову перемішувати прямо у формі.Буде краще, якщо спагетті додати в чашку з сумішшю яєць, молока і сиру і, перемішавши, викласти у форму.
4. Зверху на майбутній пиріг викласти скибочки бекону і помідори. Забрати в духовку, нагріту до 180С приблизно на 30хв до моменту, поки яєчна суміш повністю схопиться, а бекон стане апетитно-золотистим.
5. Що залишився сир нарізати пластинками або натерти на тертці, зелену цибулю нарізати і посипати пиріг. Забрати в духовку ще на 10хв. Я використовувала сир Сулугуні
6. Подаємо гарячим, посипаним свіжою зеленню. Пиріг з спагетті готовий. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий