четверг, 3 мая 2012 г.

Ніжний сирник з волоськими горіхами


Iнгредієнти:
4 яйця,
  4-6 ст.л. цукру,
близько 150 г борошна (приблизно 6 великих ст.л. з гіркою),
1 ч.л. соди без гірки,
  пачка сиру 9% 200 г
будь-які горішки або сухофрукти

Спосіб приготування:
Все для тесту гарненько змішуємо міксером (так щоб від сиру навіть крупинок не залишилося), виливаємо в форму, присипаємо горішками,печемо при 180 градусах близько півгодини.
Тісто дуже ніжне, пористе, пружне, за смаком і не зрозуміти що творожне. Ніжний сирник з волоськими горіхами готов.

Комментариев нет:

Отправить комментарий