пятница, 4 мая 2012 г.

Темний шоколад - Апельсинова панна-котта



Інгрдіенти:
Темний шоколад: Вершки (низької жирності) - 300 мл
Темний шоколад - 125 г
Цера апельсина

Апельсинова панна-котта:
Сливки (низької жирності) - 300 мл
Молоко - 125 мл
Желатин - 2 чайних ложки
Горький апельсин. конфітюр - 2 ст. л.
Хар - 1/2 склянки

Спосіб приготування:
Крем з темного шоколаду.
Шоколад наламайте і викладіть в миску. Вершки закип'ятити, залийте ними шоколад, додайте терту цедру і перемішайте поки шоколад не розтопиться. Келихи поставте в каструлю під ухилом і влийте шоколад. Таким чином поставте каструлю в холодильник на 2-3 години, щоб схопилася форма.

Апельсинова панна-котта:

Желатин висипте в молоко (25 мл) і миску з молоком поставте на водяну баню. Желатин повинен розчинитися. Вершки, цукор і решту молока доведіть до кипіння на маленькому вогні. Зніміть з вогню і влийте желатин в вершки, додайте конфітюр. Ретельно перемішайте всю суміш, щоб желатин розподілився. При необхідності додайте цукор. Остудіть до кімнатної температури і вилийте поверх застиглого шоколаду. Охолодіть протягом 4:00 або залиште на ніч.

Комментариев нет:

Отправить комментарий