четверг, 31 мая 2012 г.

Яєчня в помідорах


Iнгредієнти:

- Помідори - 2 шт.
- Яйця - 2 шт.
- Масло вершкове або рослинне
- Зелень (петрушка або кріп)
- Сіль, перець (за смаком)

Спосіб приготування:

1. Помідори вимити, обсушити і зрізати верхівки. Акуратно видалити м'якоть.
Кожен помідор посолити, поперчити і змастити маслом. Вбити туди яйце, акуратно, щоб не пошкодити жовток. Ще трохи посолити і поперчити.
2. Викласти помідори на змащену маслом форму або сковороду й запікати в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
3. При подачі посипати рубаною зеленню. Яєчня в помідорах готова. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий