пятница, 4 мая 2012 г.

Салат "Біла ніч"


Iнгредієнти:
200г маринованих грибів
2 середні цибулини (обсмажити)
2 середні картоплини (відварити в "мундирі")
1 сира морква
300 г будь-якого вареного м'яса (можна язик)
250 г твердого сиру
майонез і сметана (за смаком)


Спосіб приготування:
Гриби дрібно нарізати, укласти в салатник
Цибулю нарізати і обсмажити на рослинному. маслі, дати охолонути і стекти маслу. Укласти на гриби.
Змастити соусом (сметана + майонез).
Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Змастити соусом.
Моркву натерти на крупній тертці, змастити
М'ясо нарізати маленькими шматочками й укласти на моркву, змастити соусом.
Зверху натерти на крупній тертці сир.
Можна прикрасити скибочками лимона і зеленню. Салат "Біла ніч" готовий. Дуже смачний салатик!
Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий