среда, 23 мая 2012 г.

Рулетики з цукіні з копченою сьомгою



Інгредієнти:

2 цукіні
200 гр вершкового сиру (Almette, Philadelphia)
80 гр сьомги холодного копчення
3 ст.л. оливкового масла
Сіль і перець за смаком
1 гілка кропу, для прикраси

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4-5

Спосіб приготування:

1) Цукіні нарізати тонкими смужками уздовж. Найпростіше це зробити овочечисткою. Попереджаю: робота не з легких! Смужки повинні бути досить тонкими щоб скручуватися і не дуже тонкими, щоб не рватися.
2) Велику тарілку збризніть або змастіть рівномірно оливковою олією, посипте сіллю і перцем. Викладіть смужки цукіні поверх, притисніть і переверніть на іншу сторону. Це найпростіший спосіб рівномірно приправити ніжні й тендітні смужки цукіні.
3) Сьомгу поріжте невеликими брусочками, в діаметрі не більше 1 см, а завдовжки не більше ширини смужок цукіні.
4) Змастіть кожну смужку цукіні тонким шаром вершкового сиру, залишаючи вільним 1 см верхнього і нижнього краю і приблизно 0,5 см з боків. Викладіть шматочок сьомги зверху і починайте акуратно загортати рулетики. Складаючи кожен горизонтально, швом донизу, щоб цукіні зафіксували форму. Так виконайте з кожною смужкою.
5) Для подачі, переверніть рулети вертикально, зверху прикрасьте кропом і подавайте відразу ж! Рулетики з цукіні з копченої сьомгою готові.Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий