воскресенье, 13 мая 2012 г.

Картопля, запечена з курячими гомілками та розмарином


Iнгредієнти :

картопля - 1-1,2 кг
курячі гомілки або стегенця - 600-800 грам
хрін - 30 грам
гірчиця - 20 грам
сіль, перець
розмарин
часник за бажанням

Спосіб приготування:

Картоплю (бажано молоду) дуже добре вимити з щіткою.
Розрізати на половинки, посолити, поперчити, додати розмарин і викласти на деко зрізом вниз.

Курячі гомілки посолити, поперчити, додати хрін, гірчицю і подрібнений часник. Ретельно перемішати.
Викласти зверху на картоплю, поставити в духовку на 1 годину при 200 * С.

В режимі мікро + конвекція на приготування йде 40 хвилин при 200 * С.

Курячі ніжки один раз перевернути в духовці через 30 хвилин після початку запікання. Картопля, запечена з курячими гомілками та розмарином готова . Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий