воскресенье, 20 мая 2012 г.

Салат "Дубок"


Iнгредієнти:

2 середніх відварних картоплини
1/2 курячої грудки
1 маринований огірок (можна замінити солоним)
1 банка консервованих печериць
1 яйце майонез (для промазування шарів)
кріп (для прикраси)

Спосіб приготування:

Шарами викладаємо на плоскому блюді: картоплю (натерти на тертці) майонез куряче філе (відварити і дрібно нарізати) майонез маринованийогірок (натерти на тертці, при необхідності можна замінити солоним) майонез печериці (віджати "розсіл", дрібно нарізати) майонез яйце (натертина тертці) картоплю (натерти на тертці) майонез кріп (дрібно нарізати) Залишити на 30 хв. при кімнатній температурі (просочитися). Потімохолодити і подавати. Салат "Дубок" готовий. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий