суббота, 19 мая 2012 г.

Мясо по-французьки з курки


Iнгредієнти:

куряче філе - 2 шт.
помідор 2 шт.
ріпчаста цибуля - 2 шт.
яйце куряче - 1 шт.
сир - 100 г
сметана 1 ст. ложка
перець чорний мелений
сіль

Спосіб приготування:


1. Для приготування м'яса по-французьки з курки філе порізати на тоненькі шматочки. Відбити.
2. Шматочки курки скласти в миску і помити. Яйце збити, додати до курки, посолити, поперчити і перемішати.
3. Помідор порізати кружальцями. Цибулю порізати кільцями. Сир потерти на крупній тертці.
4. Деко змастити олією (можна на деко покласти пергаментний папір і змастити її олією). На деко покласти першим шаром курку.
5. Другим шаром м'яса по-французьки будуть кільця цибулі. На цибулю покласти кружечки помідорів.
Помідори змастити заправкою.
6. Останнім шаром м'яса по-французьки буде тертий сир. М'ясо по-французьки з курки запікати в духовці до золотистого кольору сиру.Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий