среда, 16 мая 2012 г.

Мармуровий шоколадний чізкейк


Iнгредієнти:

• 170 г дрібно раскрошенного печива
• 75 г розтопленого вершкового масла
• 220 г гіркого шоколаду
• 370 г вершкового сиру
• 150 г цукру
• 3 яйця
• 2 ч.л. ванільного екстракту
• 150 мл жирних вершків

Спосіб приготування:
1. Розігрійте духовку до 160 ° С, змастіть
папером круглу форму діаметром 20 см.
2. Змішайте печиво з маслом і викладіть на дно форми.
3. Розтопіть шоколад в мисці. Збийте вершковий сир, додайте цукор, яйця, ванільний екстракт і вершки.
4. Половину суміші з сиром з'єднайте з шоколадом, перемішайте, викладіть на пісочну основу.
5. Перелийте зверху сирну суміш. Акуратно проведіть ножем, щоб надати «мармуровий ефект».
6. Запікайте 50-55 хвилин в розігрітій духовці, поки суміш не застигне. Мармуровий шоколадний чізкейк готовий. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий