среда, 30 мая 2012 г.

Буженина по-домашньому


Iнгредієнти:

700г свинячий корейки
3 зуб.чеснока
2 лавр.ліста
гірчиця в зернах
імбир у порошку
перець
сіль
соняшникова олія


Спосіб приготування:

У підготовленому м'ясі зробити глибокі надрізи ножем, вставити в них брусочки часнику. Добре натерти м'ясо сіллю, перцем, імбиром, потімсоняшниковою олією, подрібненої лаврушкой і зернами гірчиці.Поставити в холодильник на 1:00.
Відрізати 2 великі смужки фольги і покласти хрест на хрест, посередині викласти мясо.Хорошо завернуть  і в духовку,  до220гр.Через 40 хвилин дістати, відкрити фольгу і полити зверху м'ясо соком, що утворився, поставити ще на 10-15 хв підрум'янитися вдуховку .
Буженина по-домашньому готова. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий