четверг, 10 мая 2012 г.

Салат "Прага"


Iнгредієнти:
курятина - 300 г
огірок солоний - 150 г
яйце - 2 шт.
горошок зелений - 100 г
морква - 1 шт.
чорнослив - 100 г
цибуля - 0,5 шт.
сметана

Спосіб приготування:
Варене м'ясо курки дрібно порізати, солоні огірки, варені моркву і яйця потерти на крупній тертці. Цибулю дрібно порізати і залити окропом(щоб не гірчить). Чорнослив також обдати окропом і порізати.
Зібрати салат:
1 шар: куряче м'ясо, сметана
2 шар: солоні огірки, цибуля
3 шар: терте яйце, сметана
4 шар: морква
5 шар: консервований зелений горошок
6 шар: чорнослив, сметана
Прикрасити за бажанням.
Салат "Прага" красиво виглядає, якщо подати його порційно. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий