вторник, 1 мая 2012 г.

Літній тортик


Iнгредієнти:
Бісквіт - 300 гр. (можна купити готовий або приготувати самим)
Сметана - 500 гр.
Цукор - 1 ст.
Желатин - 3 ст. лож.
полуниця
ківі

Спосіб приготування:

У посуд необхідно висипати желатин і залити туди пів склянки холодної води. Настояти близько 30 хвилин. Потім желатин ставимо на вогонь, і злегка перемішуючи, чекаємо, поки він не розчиниться. Але потрібно дивитися, щоб він не закіпел.Параллельно збиваємо сметану з цукром,поки та не почне загусати. Приготований желатин тонкою цівкою вливаємо в сметану, постійно її помешівая. Глибокий посуд застеляємохарчовою плівкою, кладемо на дно порізані на половинки ківі і полуницю, зверху вистилає шар бісквіта, поламаного на шматочки, потім знову шар фруктів і бісквіта. Це все заливаємо сметаною і ставимо в холодильник на 2-3 години. Коли пройде потрібний час, дістаємо торт з холодильника і перевертаємо на блюдо.Летній тортик готов.пріятного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий