среда, 23 мая 2012 г.

Курячі рулетики з болгарським перцем


Iнгредієнти:

куряче філе 550г
2 помідори
1 червоний болгарський перець
3ст.л. рослинного масла базилік,
мускатний горіх по 0,5 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Обшпарити помідори, зняти шкірку, порізати кубиками. Болгарський перець очистити від плодоніжки і насіння і теж порізати кубиками. Насковорідку налити 2 ст.л. рослинного масла і покласти помідори з перцем, посолити, додати мускатний горіх і базилік і тушкувати 15 хвилин насередньому вогні
2. Куряче філе розрізати уздовж (по довжині) навпіл. Кожну частину відбити, посолити, поперчити.
3. Укласти на відбите філе начинку і згорнути рулетиками
4. Змастити антипригарний протвінь 1 ст.л. рослинного масла, укласти рулетики, зверху (якщо залишилося), розкласти ще начинку
5. Запікати в духовці при температурі 200 градусів 40 хвилин. Курячі рулетики з болгарським перцем готові. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий