вторник, 22 мая 2012 г.

Млинці з начинкою з картоплі з грибами



Інгредієнти на 16 млинчиків:
- 1 літр молока
- 1 яйце
- 1 ч. л. соди, гашеної оцтом
- 3,5 ст. борошна
- Сіль, цукор - на смак
Начинка:
- 4 великих картоплі
- 200 г печериць
- 1 цибулина
- Сіль, перець, майонез - до смаку

Спосіб приготування:

1) Для початку приготуємо млинці. Для цього яйце збиваємо з цукром і сіллю (я беру приблизно по 1 ч.л.того та іншого). Додаємо молоко і збиваємо міксером. Поступово додаємо борошно і соду, продовжуючи збивати.
2) На розігріту сковороду з рослинним маслом вливаємо тісто і розподіляємо його по всій сковороді. Таким чином смажимо млинці і остуджуємо їх. Для приготування начинки відварюємо картоплю в підсоленій воді до готовності і товчемо його як для пюре. Печериці очищаємо і нарізаємо, цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до золотавої скоринки. До цибулі додаємо шампіньйони і тушкуємо разом до того моменту, як не википить вся рідина. Змішуємо разом гриби і картоплю, по - бажанню можна посолити і поперчити і додати майонез, щоб начинка стала більш м'якою і соковитою.
3) Остиглу начинку викладаємо на кожен млинець і загортаємо в трубочку. Млинці подавати гарячими зі сметаною або хто як любить. Млинці з начинкою з картоплі з грибами готові. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий