четверг, 10 мая 2012 г.

Салат "Кавунова часточка"


Iнгредієнти:
Куряча грудка-300-400 грам,
печериці - 300 грам,
цибуля ріпчаста-1-2 головки,
яйця-2-3 шт.,
помідори-2-3 шт.,
огірки свіжі - 2-3 шт.,
лук зелений - 1 пучок,
сир твердий - 100-150 грам,
маслини.

Спосіб приготування:
1. Курячу грудку відварити - дрібно порізати.
2. Гриби і цибулю нарізати кубиками, обсмажити на рослинному маслі, з додаванням вершкового масла.
3. Яйця відварити, порізати кубиками.
4. Викласти шарами: куряча грудка - майонез-гриби, обсмажені з цибулею - майонез - варені яйця-майонез.
5. Прикраса зверху: помідори-дрібно порізані, огірки - соломкою кріп, сир - на тертці, маслини.
Салат "Кавунова часточка" готовий. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий