суббота, 2 июня 2012 г.

Картопля Шато


Iнгредієнти:
6-8 середніх розмірів картоплин,
вершкове масло,
2 ст. л. оливкова олія,
сіль,
білий перець.

Спосіб приготування:

1. Чистимо і моєму картоплю.
2. Акуратно, гострим ножем вирізаємо з картоплини форму «бочонка». Так картопля виглядає набагато симпатичніше і через маленькогорозміру краще прожарюється.
3. Ось такі акуратні барила повинні вийти з нашої картоплі.

4. Далі бланшируємо. У киплячу воду опускаємо картоплини і варимо приблизно 5-7 хвилин
5. Витягуємо картоплю і даємо  стекти.
6. Далі розігріваємо сковороду на середньому вогні, наливаємо 2 ст. л. оливкового масла, розтоплюємо в ньому вершкове.
7. Викладаємо картоплю і на середньому вогні обсмажуємо з усіх боків до впевненого золотистого кольору. Солимо і перчимо після того, яквийняли готову картоплю з сковороди. Картопля Шато готовий. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий