четверг, 31 мая 2012 г.
среда, 30 мая 2012 г.
Катаеф - арабські млинці з заварним кремом
Інгредієнти (на 10-12 млинчиків):
борошно - 1 склянка
молоко - 1 стакан
вода - півсклянки
цукор - 1 ч. ложка
сухі дріжджі - 1/2 ч. ложки
розпушувач - 1/2 ч. ложки
Для крему:
молоко - 1 стакан
вершки будь-якої жирності - 1 стакан
крохмаль (краще кукурудзяний, але можна і картопляний) - 1/4 склянки
вода - для розведення крохмалю - приблизно 3 ст. ложки
білий хліб без кірки - 3-4 шматочка близько 1,5 см в товщину
цукор - 3 ст. ложки
мелені фісташки - для прикраси
вторник, 29 мая 2012 г.
воскресенье, 27 мая 2012 г.
Креп "Жюльєн"
Iнгредієнти:
Для жульєну:
Гриби шампіньйони - 400 гр;
Цибуля ріпчаста - 1 шт;
Сметана 20% - 2-3 ст л;
Сир напівтвердий - 70 гр;
Масло вершкове - 30 гр;
Зелень, сіль, перець за смаком.
Для крепів:
Молоко - 1 склянка;
Яйце - 1 шт;
Масло вершкове - 20 гр;
Борошно - 120 гр;
Розпушувач - 1/3 ч ложки.
Цукор - 1 год ложка.
Сіль.
суббота, 26 мая 2012 г.
среда, 23 мая 2012 г.
вторник, 22 мая 2012 г.
понедельник, 21 мая 2012 г.
воскресенье, 20 мая 2012 г.
суббота, 19 мая 2012 г.
четверг, 17 мая 2012 г.
среда, 16 мая 2012 г.
вторник, 15 мая 2012 г.
Запечений судак під овочами і сиром
Інгредієнти:
2 кг філе судака
3 шт солодкого перцю (краще червоний)
2 шт ріпчастої цибулі
60 мл соняшникової олії
500 мл вершків 20-22%
40 г сметани
1/2 банки маслин без кісточок
250 г сиру твердих сортів (Пармезан, Грюйер, Грана Падано, Пекоріно Романо)
1/4 ч.л. сушеного кропу, можна і інших травнебольшой пучок свіжої зеленісоль і мелений перець за смаком
понедельник, 14 мая 2012 г.
воскресенье, 13 мая 2012 г.
пятница, 11 мая 2012 г.
четверг, 10 мая 2012 г.
среда, 9 мая 2012 г.
понедельник, 7 мая 2012 г.
воскресенье, 6 мая 2012 г.
суббота, 5 мая 2012 г.
пятница, 4 мая 2012 г.
четверг, 3 мая 2012 г.
среда, 2 мая 2012 г.
вторник, 1 мая 2012 г.
Подписаться на:
Сообщения (Atom)