вторник, 16 апреля 2013 г.

Яйця фаршировані часником і солоним огірком



Iнгредієнти:

яйця варені - 4 шт.
огірок солоний - 1 шт.
сметана або майонез - 1/2 склянки
часник - 1-2 зубчики
зелень петрушки або кропу - 2 пучки
сіль



Спосіб приготування:

1. Яйця розріжте навпіл, вийміть жовтки. Огірок очистіть від шкірки і насіння, дрібно порубаєте. Часник пропустіть через прес.

2. Яєчні жовтки, огірок і часник змішайте з частиною сметани або майонезу, при необхідності посоліть. Отриманою масою нафаршируйте яєчні білки.

3. Фаршировані яйця укладіть на тарілки, застелене гілочками зелені, полийте майонезом або сметаною і подавайте.
Яйця фаршировані часником і солоним огірком готові. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий