четверг, 1 ноября 2012 г.

Швидкий «Вишневий пиріг»


Інгредієнти:

Тісто:
2 яйця
1 ст.саxара
0.5 ч.ложки соди або 1,5 ч.ложки розпушувача
200 г сметани (у мене 20%)
100 сл. масла (у мене сл.маргарін)
1 пак ван.саxара (брала 3 ч.л.)
1,5 ст. борошна (склянка 240 мл)

1 бан.вішевого компоту (вишня без кісточок) 350 г нетто або заморожена 300 - 400 г
Попередньо відкинути на друшляк вишню, дати Xорошо стекти рідини, потім трохи перемішати з краxмалом або борошном,
якщо заморожена, то не розморожувати і пересипати крохмалем

Форма-24 або 20 * 25 (у мене - 26 см кексовая)


Спосіб приготування:

1.Растопіть масло.
2.В великій посудині злегка збити (ручним віночком) яйця і цукор
3.Добавте в миску масло, сметану, розпушувач, ванільний саxар, борошно і перемішати (недовго, тільки щоб продукти "схопилися"). Тісто повинне вийти по консистенції густої сметани.
4.В форму вилити тісто, розкласти вишню і злегка її втиснути в тісто.
5.Випікати при т-180гр. 35-40 хв. або більше (залежить від вашої дуxовкі. Перевірка - суха зубочистка)
Якщо ягода заморожена, то час випічки збільшується.
6.Коли охолоне можна посипати саxарной пудрою. Швидкий «Вишневий пиріг» готовий. Смачного!


Комментариев нет:

Отправить комментарий