воскресенье, 28 октября 2012 г.

Яблучний штрудель



Iнгредієнти:

250 грам борошна
1 яйце
3 ст ложки рослинної олії
100 грам води
1 щіпка солі
800-1000г яблук
1 жменя родзинок
100 грам сухарів (білі, з батона або панірувальні)
15 грам вершкового масла
100 грам цукру
1 чайна ложка кориці


Спосіб приготування:

З усіх інгредієнтів для тіста замішати тісто. Воно повинне вийти крутим. Далі скачуємо його в кульку, змащуємо рослинним маслом,залишаємо при кімнатній температурі на годину-дві.
Зелені яблука позбавляємо від шкірки і серцевини, нарізаємо на шматочки, змішуємо з соком одного лимона і родзинками.
Обсмажуємо на вершковому маслі (1 ст.л.) хлібні крихти.
Справжньому тісто розкочуємо тонюсеньким шаром на гладкому рушник, попередньо посипати борошном. Потім посипаємо обсмаженимисухарями тісто і викладаємо начинку на половину розміру тесту. Корицю змішуємо з цукром і посипаємо нею зверху начинку.
Тісто згортаємо рулетом за допомогою рушника.
Кладемо в форму вийшов рулет і змащуємо його маслом, що залишилося. Випікаємо при температурі 180-200С близько 40 хвилин. Яблучний штрудель готовий. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий