воскресенье, 4 ноября 2012 г.

Кистибий з картоплею і цибулею


Інгредієнти:
Начинка:
1,5 склянки картопляного пюре
1 цибулина
2 ст.л. рослинної олії
пучок зеленої цибулі

Тісто:
3 склянки борошна
1 склянку окропу
1 ч.л. солі
2 ст.л. рослинної олії
розтоплене вершкове масло (потрібно приблизно 50-70 грам)


Спосіб приготування:
Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на олії до золотистого кольору. Зелену цибулю порізати кільцями. Обидва види цибулі змішати з пюре.
Просіяти борошно, додати сіль і рослинне масло, влити окріп і швидко перемішати ложкою, поки тісто не збереться в грудку. Дати пару хвилин охолонути, щоб не обпікало руки, і замісити гладке пружне тісто. Дати тесту відпочити 20-30 хвилин.
Тісто розділити на шматочки розміром зі сливу, кожен шматочок розкотити в тонкий коржик по діаметру сковороди, наколоти виделкою, щоб не здувалися. Піч з двох сторін на сухій сковороді, до появи коричневих цяток. На гарячий корж намазати шар начинки так, щоб вона вся знаходилася на одній половині коржі. Накрити другою половиною і змастити корж вершковим маслом. Кистибий з картоплею і цибулею готовий. Смачного!


Комментариев нет:

Отправить комментарий