Iнгредієнти:
тісто:
250 мл. теплого молока
2 ч.л. цукрового піску
1 ч.л. солі
1.5 ч.л. сух.дрожжей
борошно.
масло - 2 стол.ложки
начинка:
100 гр. грибів (обсмажити з цибулею)
100 гр. сиру, (натерти)
помідор -1 шт. (нарізаем кубиками)
майонез -1 стіл. ложка
Спосіб приготування:
Замісити тісто (щоб добре відставало від рук), накрити рушником і залишити на 40 хвилин. Потім опустити і розділити на кульки, дати їм трохи підійти (10 хвилин).
Кожну кульку трохи розкачати, потім по краях защипнути - вийде човник.
Начинка: з'єднуємо всі інгредієнти для начинки і гарненько змішуємо.
Укласти човники на змащену деко. Човники змастити збитим яйцем і можна укладати начинку (по 2 ч.л.). Випікати через 20 хвилин при 250-15 хвилин. Пиріжки-човники з сирно-грибною начинкою готові. Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий