четверг, 8 ноября 2012 г.

Пиріжки-човники з сирно-грибною начинкою


Iнгредієнти:

тісто:

250 мл. теплого молока
2 ч.л. цукрового піску
1 ч.л. солі
1.5 ч.л. сух.дрожжей
борошно.
масло - 2 стол.ложки

начинка:
100 гр. грибів (обсмажити з цибулею)
100 гр. сиру, (натерти)
помідор -1 шт. (нарізаем кубиками)
майонез -1 стіл. ложка

Спосіб приготування:

Замісити тісто (щоб добре відставало від рук), накрити рушником і залишити на 40 хвилин. Потім опустити і розділити на кульки, дати їм трохи підійти (10 хвилин).

Кожну кульку трохи розкачати, потім по краях защипнути - вийде човник.

Начинка: з'єднуємо всі інгредієнти для начинки і гарненько змішуємо.

Укласти човники на змащену деко. Човники змастити збитим яйцем і можна укладати начинку (по 2 ч.л.). Випікати через 20 хвилин при 250-15 хвилин. Пиріжки-човники з сирно-грибною начинкою готові. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий