Інгредієнти:
На 4 порції:
8 тонких шніцелів зі свинини (по 80 г)
1 пучок петрушки
Сіль, мелений чорний перець
50 г вершкового масла
3 ст. ложки рослинної олії
1 багет, 1 цибулина, 1 зубчик часнику
1 ст. ложка томат-пасти
500 г помідорів шматочками
Кайенский перець, цукор
Спосіб приготування:
Нагріти духовку до 175 град. С. Шніцелі вимити, обсушити і злегка відбити. Петрушку вимити, обірвати листочки. М'ясо приправити спеціями, змастити вершковим маслом і викласти на петрушку. Скачати рулетами, сколоти дерев'яними зубочистками і, перевертаючи, смажити близько 15 хвилин в 2 ст. ложках олії. Багет випікати в духовці протягом 10 - 12 хвилин.
Для приготування соусу цибулю очистити і дрібно порубати. Залишки рослинного масла розігріти і пасерувати в ньому цибулю, постійно помішуючи, до прозорості. Часник очистити, подрібнити за допомогою преса і додати до цибулі. Додати томат-пасту і помідори, все пасерувати. Приправити кайенский перцем, довести до кипіння і близько 4 хвилин тушкувати на слабкому вогні. Посолити, поперчити і приправити цукром.
Рулети розкласти по тарілках разом з томатами, прикрасивши, за бажанням, пряною зеленню. Рулети зі свинини з томатами, з петрушкою і часником готові. Смачного!
Порада: Шніцелі накрити харчовою поливкою і злегка відбити їх лезом ножа або молоточком для м'яса.
Комментариев нет:
Отправить комментарий