воскресенье, 25 ноября 2012 г.

Рулети зі свинини з томатами, з петрушкою і часником


Інгредієнти:
На 4 порції:

    8 тонких шніцелів зі свинини (по 80 г)
    1 пучок петрушки
    Сіль, мелений чорний перець
    50 г вершкового масла
    3 ст. ложки рослинної олії
    1 багет, 1 цибулина, 1 зубчик часнику
    1 ст. ложка томат-пасти
    500 г помідорів шматочками
    Кайенский перець, цукор

Спосіб приготування:

Нагріти духовку до 175 град. С. Шніцелі вимити, обсушити і злегка відбити. Петрушку вимити, обірвати листочки. М'ясо приправити спеціями, змастити вершковим маслом і викласти на петрушку. Скачати рулетами, сколоти дерев'яними зубочистками і, перевертаючи, смажити близько 15 хвилин в 2 ст. ложках олії. Багет випікати в духовці протягом 10 - 12 хвилин.

Для приготування соусу цибулю очистити і дрібно порубати. Залишки рослинного масла розігріти і пасерувати в ньому цибулю, постійно помішуючи, до прозорості. Часник очистити, подрібнити за допомогою преса і додати до цибулі. Додати томат-пасту і помідори, все пасерувати. Приправити кайенский перцем, довести до кипіння і близько 4 хвилин тушкувати на слабкому вогні. Посолити, поперчити і приправити цукром.

Рулети розкласти по тарілках разом з томатами, прикрасивши, за бажанням, пряною зеленню. Рулети зі свинини з томатами, з петрушкою і часником готові. Смачного!

Порада: Шніцелі накрити харчовою поливкою і злегка відбити їх лезом ножа або молоточком для м'яса.

Комментариев нет:

Отправить комментарий