воскресенье, 31 марта 2013 г.
Запечена риба в шубі з омлету
На 100г. - 125ккал.
Iнгредієнти:
500г пісного рибного філе (минтай, тріска, горбуша);
5 яєць;
1/4 склянки подрібнених волоських горіхів;
3 ч.л. лимонного соку;
сіль, перець, зелень за смаком.
Спосіб приготування:
1. Рибне філе порізати на шматочки по 5-7 см, скропити лимонним соком, посолити і поперчити, залишити маринуватися хвилин на 10-30.
2. Підібрати форму з високими бортами, злегка змастити олією.
3. Покласти в неї рибу і поставити в духовку на 10 хв.
4. Яйця збити до утворення піни, посолити і поперчити, за бажанням додати мелені горіхи і зелень. Отриманою сумішшю залити рибу.
5. Поставити деко в духовку на 10-15 хв до тих пір, поки омлет не запече до золотистої рум'яної скоринки. Під час запікання омлет може піднятися. У цьому випадку потрібно проколоти його виделкою або ножем. Запечена риба в шубі з омлету готова. Смачного!
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий