понедельник, 25 марта 2013 г.

Бісквіт на кефірі



Iнгредієнти:

Масло або маргарин - 100 гр.
Цукор - 0,5 ст.
Яйце - 1 шт.
Борошно - 2 ст.
Кефір - 0,5 л.
Сода - 0,5 ч.л.
Сіль, ванілін, родзинки.



Спосіб приготування:

Масло або маргарин в охолодженому вигляді натираємо на крупній тертці, потім перетираємо з цукром і додаємо яйце. Солимо, поступово вводимо борошно і перетирає все до однорідної маси. Ретельне перемішування - запорука гарної якості бісквіта. Вливаємо кефір і доводимо тісно до консистенції густої сметани. Додаємо соду, промитий і заварений в окропі родзинки. Форму змащуємо маргарином або маслом, і посипаємо манною крупою або панірувальними сухарями. Тим, що є під рукою. Випікаємо при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин. Для повільного остигання залишаємо в духовці ще хвилин на п'ять.
Після того, як бісквіт охолоне, його можна розрізати на два коржі і змастити джемом або кремом. Зверху посипаємо цукровою пудрою. Бісквіт на кефірі готовий. Смачного!


Комментариев нет:

Отправить комментарий