воскресенье, 7 апреля 2013 г.
Пастрома з курячого філе
Iнгредієнти:
Філе куряче 2 шт
Вода 1 ст.
Сіль 2 ч.л.
Олія рослинна 1,5 ст.л.
Сіль 0,25 ч.л.
Мед 1 ч.л.
Паприка 1,5 ст.л.
Горіх мускатний тертий 0,25 ч.л.
Часник часточки 3 шт
Спосіб приготування:
1. Сіль (2 ч.л.) розпустити в склянці води. Куряче філе промити і опустити в солону воду (м'ясо повинно бути повністю покрито водою) і мінімум на 3 години, а краще на ніч або день, залишити в прохолодному місці.
2. Філе вийняти, сполоснути. Зв'язати щільною ниткою (це допоможе м'ясу зберегти форму при запіканні).
3. Підготувати суміш для обмазування, з'єднавши рослинне масло, подрібнений часник, сіль, паприку, мед і мускатний горіх.
4. Пов'язані грудки рівномірно змастити отриманою сумішшю.
5. Викладати філе для запікання можна на фольгу, на пергаментний папір, можна просто в змащену маслом вогнетривку форму. Поставити м'ясо в гарячу духовку.
Запікати при 250С 15-20 хвилин.
6. До повного охолодження залишити м'ясо в духовці. У остившем вигляді воно краще тримає форму.
Звільнити філе від ниток і нарізати скибочками. Пастрома з курячого філе
готова.
Смачного!
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий