понедельник, 4 марта 2013 г.

Свинячі рулетики з сиром і часником



Iнгредієнти:

-1,5 Кг філе свинини,
-3-4 Зубчики часнику,
-1 Ст.л. майонезу,
-1 Ст.л. діжонської гірчиці,
-100 Гр сиру,
-рослинна олія для смаження,
-сіль,
-перець,
-дерев'яні зубочистки.




Спосіб приготування:

1. Нарізаємо м'ясо товщиною приблизно 1,5 см.
2. Відбиваємо шматочки з двох сторін.
3. Змішуємо майонез, гірчицю, видавлюємо часник. Добре перемішуємо.
4. Солимо і перчимо з двох сторін.
5. Тонким шаром змащуємо м'ясо соусом.
6. Кладемо шматочок сиру.
7. Загортаємо м'ясо рулетиком, скріплюємо зубочисткою.
8. На рослинній олії, на сильному вогні обсмажуємо рулетики з кожної сторони приблизно по 1 хвилині, до рум'яної скоринки. Щоб рулетики добре підрум'янилися, поклавши їх в сковороду - не рухайте, до тих пір поки не треба буде перевертати.
9. Перекладаємо рулетики в каструльку. Наливаємо трохи окропу (буквально 1 см), тушкуємо на слабкому вогні під закритою кришкою приблизно 20 хвилин. Ідеально гасити їх в чавунному казанку.
10. На гарнір можна подати картопляне пюре і салат. Свинячі рулетики з сиром і часником готові. Смачного!


Комментариев нет:

Отправить комментарий