понедельник, 4 февраля 2013 г.
Манник з вишнею
Iнгредієнти:
манна крупа 1 склянка
цукор 1 склянка
кефір 1 склянку
яйця 2 шт
заморожена вишня 200 г
борошно 4 ст. ложки
розпушувач для тіста 1 ч. ложка
ванільний цукор 2 ч. ложки
Спосіб приготування:
Змішати кефір з яйцями і всипати в нього манку, цукор, борошно, ванілін і розпушувач.
Все добре перемішати і відставити на 30 хв для розбухання манки.
Вишню присипати цукром і перемішати.
На дно форми висипати 1/3 вишні, потім тісто, а потім решту вишню.
Духовку розігріти до 180 градусів і випікати в ній маннік близько 1 години або до характерної жовтої скоринки. Манник з вишнею готовий. Смачного!
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий