пятница, 22 февраля 2013 г.

Салат "Червона шапочка"



Iнгредієнти:
-Ріпчасту цибулю,
-Куряча грудка (копчена або гриль),
-Відварний картопля,
-Волоські горіхи,
-Відварна морква,
-Варені яйця,
-Твердий сир,
-Зерна граната для прикраси.



Спосіб приготування:

Салат укладається шарами і кожен промащується майонезом:
1 шар - цибуля, порізати кубиками або п / кільцями, обдати окропом для видалення гіркоти;
2 шар - картопля, порізати кубиками;
3 шар - дрібно порізана куряча грудка;
4 шар - волоські горіхи (дрібно натерти на тертці або подрібнити в блендері);
5 шар - морква, порізати кубиками;
6 шар - яйця, потерти на крупній тертці;
7 шар - твердий сир, потерти на тертці.
Верх салату прикрасити зернами граната. Салат "Червона шапочка" готовий.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий