воскресенье, 10 февраля 2013 г.

Сьомга в апельсинах




Iнгредієнти:
Семга/лосось- 500 гр;
Апельсин -3 шт;
Лимон-0.5 шт;
Мед-2 ст. л.;
Гірчиця -2 ст. л.;
Часник -2 зубчики;
Олія маслинова -0.5 склянки;
Вода-0.3 склянки;
Сіль, перець -0.5 ч.л;




Спосіб приготування:

Філе сьомги (без шкіри) розрізати на 4 рівні частини.

У широкій піалі змішати воду, оливкова олія, мед, гірчицю, розтертий часник, сік 2 апельсинів, сік половини лимона, сіль і перець.

Сьомгу покласти в приготований маринад. Залишити на ніч у холодильнику.

Попередньо розігріти духовку до 180 градусів.

Рибу перекласти в змащену вершковим маслом форму для запікання. Зверху розкласти очищений і розібраний на окремі часточки (видалити мембрани) апельсин.

Сьомгу полити цитрусовим маринадом (2-3 ст.л.) і запекти в духовці протягом 25-30 хвилин. Сьомга в апельсинах готова. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий