воскресенье, 10 февраля 2013 г.
Сьомга в апельсинах
Iнгредієнти:
Семга/лосось- 500 гр;
Апельсин -3 шт;
Лимон-0.5 шт;
Мед-2 ст. л.;
Гірчиця -2 ст. л.;
Часник -2 зубчики;
Олія маслинова -0.5 склянки;
Вода-0.3 склянки;
Сіль, перець -0.5 ч.л;
Спосіб приготування:
Філе сьомги (без шкіри) розрізати на 4 рівні частини.
У широкій піалі змішати воду, оливкова олія, мед, гірчицю, розтертий часник, сік 2 апельсинів, сік половини лимона, сіль і перець.
Сьомгу покласти в приготований маринад. Залишити на ніч у холодильнику.
Попередньо розігріти духовку до 180 градусів.
Рибу перекласти в змащену вершковим маслом форму для запікання. Зверху розкласти очищений і розібраний на окремі часточки (видалити мембрани) апельсин.
Сьомгу полити цитрусовим маринадом (2-3 ст.л.) і запекти в духовці протягом 25-30 хвилин. Сьомга в апельсинах готова. Смачного!
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий