среда, 13 февраля 2013 г.

Сирний пиріг з вірменського лаваша




Iнгредієнти:

-упаковка вірменського лаваша
-1 яйце
-70 Мл молока
-500 Г сиру, підійде звичайний російський сир



Спосіб приготування:

Натерти сир на крупній тертці.
Яйце з молоком збити і додати в сир, перемішати.
Деко змастити олією і розкласти на ньому 1 шар лаваша.
Лаваш намазати сиром і покласти наступний шар лаваша, виходить приблизно десь 5 шарів.
Останній шар повинен закінчуватися лавашем, змастити верхній шар вершковим маслом.
Поставити в духовку на 30 хвилин 180 градусів. Сирний пиріг з вірменського лаваша готовий. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий