суббота, 16 февраля 2013 г.

Курка по - Боярський



Iнгредієнти:

Куряче філе 500 гр.
Сир твердий 100 гр.
2 зубчики часнику
майонез
3 ст.ложки масла вершкового
листя салату



Спосіб приготування:

Куряче філе нарізати тонкими шарами і відбити тупою стороною ножа. На середину кожного шматочка філе укласти фарш, який складається з частини натертого сиру, дрібно посіченою часнику та зелені.
Потім філе потрібно загорнути рулетиком і обсмажити декілька хвилин на маслі. Після цього змастити філе майонезом, посипати сиром і поставити в гарячу духовку, щоб філе підрум'янилося (хвилин на 10-15).
Готову курку по-боярської можна подавати до столу з картоплею фрі, помідорами і салатом. Курка по - Боярський готова. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий