суббота, 26 января 2013 г.

Запіканка зі шпинату і сиру


Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випічки для випічки.
У великій мисці змішати шпинат, суміш масла і оцту, яйця, 1 склянка сиру, 2 чайні ложки солі, 1/8 чайної ложки перцю, мускатний горіх і розмішати.
Рівномірно розподілити суміш у формі і посипати зверху сиром, що залишився.
Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 30 до 35 хвилин. Запіканка зі шпинату і сиру готова.


інгредієнти:
вершкове масло, для випічки - 1 Чайна ложка
нарізаного шпинату - 900 Грам
змішаних у двох рівних частинах слив. олії та оцту - 5,5 Чашки
великих яйця - 3 Штуки
тертого сиру - 11/2 Чашки
сіль і мелений перець - 1 Частина
меленого мускатного горіха - 1/4 чайної ложки

Комментариев нет:

Отправить комментарий