четверг, 6 декабря 2012 г.

Чанахи


Iнгредієнти:

Яловичина-600-700гр.
Баклажан-2шт.
Цибуля ріпчаста-2 шт.
Картопля-500 гр.
Помідори-2-3шт.
Томатна паста (на 1 горшочек 1 ст. Л.)
Часник-5-6 зубчиків
Хмелі-сунелі
зелень

Спосіб приготування:

Баклажани помиємо, наріжемо кубиками. Посолимо, заллємо водичкою і залишимо на 30 хвилин, щоб зникла гіркота. Після чого промиємо в прохолодній воді і відіжміть. Овочі почистимо, помиємо і наріжемо кубиками. Яловичину помиємо, обсушимо і наріжемо невеликими шматочками. Викладемо в горщики шарами, посолити і приправити хмелі-сунелі кожен шар. Знизу верх: картопля, м'яса, баклажани, цибулю і помідори. Увіллємо в кожен горщик трохи води розведеної з томатною пастою (можна томатний сік) і додамо товчений часник. Гасимо при 200С протягом півгодини. Потім зменшити до 180С і ще 1,5 години. Потім додамо зелень і подамо на стіл. Чанахи готовий. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий