четверг, 20 декабря 2012 г.

Смажена курка в медово-гірчичному соусі


Iнгредієнти:

Курячі стегенця 4 шт;
Курячі ніжки 4 шт;
Мед 100 гр;
Гірчиця 8 ст. л.;
Оцет винний 4 ст. л.;
Масло рослинне 1 ст. л.;
Сіль, перець 0.75 ч.л;


Спосіб приготування:


У невеликій піалі змішати гірчицю в зернах, мед, рослинне масло, винний оцет. Додати сіль і перець за смаком.

Курячі стегна і ніжки помити, обсушити паперовим рушником. Щедро змастити медово-гірчичним соусом. Курку скласти в миску, накрити харчовою плівкою і поставити на 1-2 години в холодильник.

Розігріти духовку до 220 градусів. Замаринувати птаха викласти на змащене деко. Запікати в розігрітій духовці близько 40 хвилин до рум'яноїскоринки. Смажена курка в медово-гірчичному соусі готова. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий