четверг, 27 декабря 2012 г.

Курячі котлети з яблуками в беконі


Інгредієнти на 4 порції:


- 600 г курячого фаршу
- 1 невелика цибулина
- 1 середнє кисло-солодке яблуко
- 1 яйце
- 8 смужок бекону
- Сіль за смаком

Спосіб приготування:

Кладемо в миску фарш, додаємо яйце, сіль і натерті на крупну тертку яблуко і цибулю.
Перемішуємо. Формуємо 8 котлет і загортаємо їх у бекон.
У сковороді на вогні трохи слабше середнього розігріваємо 2 столові ложки рослинної олії. Кладемо котлети і смажимо до готовності,приблизно по 10-12 хвилин з кожного боку. Курячі котлети з яблуками в беконі готові. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий