воскресенье, 7 октября 2012 г.

Рубаний шніцель з сиром і помідорами



Інгредієнти:

Яловичина та свинина - по 250 гр.
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Часник - 1 зубчик
Петрушка - 10 гр
Сир - 150 гр
Помідор - 1 шт
Яйце - 1 шт
Сіль і перець
Мелена паприка
Скибочка білого хліба (залити молоком)

Спосіб приготування:
М'ясо порізати на невеликі шматочки, очистити цибулину і помістити все в блендер. Додати вимочений в молоці хліб і подрібнити. Намагайтеся подрібнювати не дуже дрібно!
Потім видавити зубчик часнику через прес, порубати дрібно петрушку і додати у фарш.
Посолити і поперчити, додати яйце. Вимісити фарш руками до однорідності, після чого сформувати 6 плоских шніцелів.
Нагрійте в сковороді олію і обсмажте шніцелі з обох боків до появи красивої скоринки.
Далі нам знадобиться духовка. Включіть її на 200 градусів.
Тим часом поріжте помідор на півкільця, а сир на невеликі скибочки.
Викладіть підсмажені шніцелі на деко, покладіть на кожен по часточці помідора і скибочці сиру.
Поставте в духовку і запікайте до тих пір, поки не розплавиться сир.
Дістаньте з духовки і посипте меленою паприкою.
Рубаний шніцель з сиром і помідорами готовий!
Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий