Iнгредієнти:
800 г баранини
400 г стручкової квасолі (я використовувала заморожену)
200 г помідорів
цибуля порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
рослинна олія
сіль
перець
Спосіб приготування:
М'ясо виходить соковите і ароматне.
Замість баранини можна використовувати яловичину.
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій. Цибулю порей нарізати кільцями (ріпчасту дрібно нарізати). Помідори нарізати невеликими шматочками.
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю. Додати м'ясо, посолити, поперчити.
Смажити з двох сторін приблизно по 15 хвилин.
Додати квасолю (квасоля можна попередньо не розморожувати), тушкувати протягом 15 хвилин. Додати помідори, гасити протягом 5-7 хвилин.Баранина, тушкована з стручкової квасолею і помідорами готова. Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий