четверг, 25 октября 2012 г.

Баранина, тушкована з стручкової квасолею і помідорами



Iнгредієнти:

     800 г баранини
     400 г стручкової квасолі (я використовувала заморожену)
     200 г помідорів
     цибуля порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
     рослинна олія
     сіль
     перець

Спосіб приготування:

М'ясо виходить соковите і ароматне.
Замість баранини можна використовувати яловичину.
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій. Цибулю порей нарізати кільцями (ріпчасту дрібно нарізати). Помідори нарізати невеликими шматочками.
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю. Додати м'ясо, посолити, поперчити.
Смажити з двох сторін приблизно по 15 хвилин.
Додати квасолю (квасоля можна попередньо не розморожувати), тушкувати протягом 15 хвилин. Додати помідори, гасити протягом 5-7 хвилин.Баранина, тушкована з стручкової квасолею і помідорами готова. Смачного!


Комментариев нет:

Отправить комментарий