четверг, 18 октября 2012 г.

Шурпа


Iнгредієнти:

0,5 кг баранини (у нас були ребра) можна яловичину
0,5 кг картоплі
3 середні моркви
2 великих цибулі
2 великих помідора
2 болгарських перцю
2-3 зубчики часнику
3 ст.ложки томатної пасти
сіль, перець, приправа для шурпи (якщо є), зелень за смаком


Спосіб приготування:

Цибулю дрібно покришити, м'ясо нарізати середніми шматочками, помідори нарізати кубиками, перець нарізати соломкою, моркву натерти на тертці. У каструлі на рослинному маслі обсмажити цибулю, потім додати м'ясо і добре обсмажити, потім додати помідори, слідом болгарський перець, помідори, морква, томатну пасту, залити все окропом так щоб вода покривала овочі з м'ясом і тушкувати приблизно хв 30. після додаємо картоплю (шматочки які вам подобаються) долити окропу, посолити, поперчити, додати спеції і варити до готовності картоплі, хв 10-15. В кінці приготування додати часник видавлений і зелень і дати настоятися хв 20-30. Шурпа готова. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий