суббота, 15 сентября 2012 г.

Пиріг з грибами, сметаною і сиром



Інгредієнти (на 6 порцій):

250г готового листкового тіста
100г грибів
1 маленька цибулина
3 ст. ложки жирної сметани
100г твердого сиру
1/3 ч. ложки сухого чебрецю
1/3 ч. ложки меленого чорного перцю
0.5 ч. ложки солі

Спосіб приготування:
Духовку розігрійте до 180С. Тісто розкачайте в прямокутник, товщиною 3-4мм. Наколи виделкою.

Гриби добре промийте. Дрібні залиште цілими, великі - розрізати навпіл. Цибулю наріжте тонкими півкільцями.

Сюди додайте сметану, тертий сир, чебрець, сіль, перець. Добре перемішайте і викладіть на тісто, залишивши по краях по 2-3 см.

Сюди додайте сметану, тертий сир, чебрець, сіль, перець. Добре перемішайте і викладіть на тісто, залишивши по краях по 2-3 см.

Випікайте при 180С 30 хвилин до того, поки тісто не стане впевнено-золотистого кольору.

Готовий пиріг злегка остудіть, розріжте на 6 частин і подавайте. Пиріг з грибами, сметаною і сиром готовий. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий