воскресенье, 23 сентября 2012 г.

Рулети з яловичини з маринованим перцем



Час приготування: активне 30-40 хв., Варіння м'яса -1-1,5 ч. (можна відварити заздалегідь)
Iнгредієнти:
500 г філе яловичини
1 червоний солодкий перець
1 жовтий солодкий перець
1 велика цибулина
1 пучок кропу
1 зубчик часнику
2 ст.л. бальзамічного оцту
2 ч.л. цукру
2 ст.л. раст.маслом
сіль, перець


Спосіб приготування:
Яловичину відварити в підсоленій воді. Дати їй трохи охолонути.
Перці вимити, розрізати навпіл і видалити серцевину. М'якоть нарізати тонкою соломкою (я використовую шатківницю комбайна). Цибулю нарізати тонкими півкільцями (теж нарізаю в комбайні). кріп порубати
Розігріти в сковороді раст.маслом обсмажити цибулю 4 хв. Викласти перець і готувати, помішуючи ще 4 хв .. Перекласти цибулю і перець вмиску і тут же залити оцтом, посипати цукром, посолити, поперчити і посипати кропом, видавити часник і перемішати.

Дати охолонути до кімнатної температури
Яловичину тонко нарізати. Покласти на кожну скибочку трохи маринованого перцю, гілочку кропу, згорнути рулетом і закріпити зубочисткою.Рулети з яловичини з маринованим перцем готові! Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий