вторник, 25 сентября 2012 г.

Кабачки в сметані


Інгредієнти на 6 порцій:
- 1 цибулина
- 2 невеликих кабачка
- 1 зелений перець
- часник
- 1 склянка сметани
- 1 ст. л. рослинної олії
- сіль

Спосіб приготування:

1. Цибулю обсмажити в олії.
2. Очистити від шкірки і насіння (якщо великі) кабачки, нарізати кубиками близько 1,5 см., додати на сковороду до цибулі, дрібно нарізаний перець додати трохи пізніше, коли кабачки размягчатся.
3. Посолити, додати сметану і часник, тушкувати на маленькому вогні ще хвилин 15. Кабачки в сметані готові. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий