пятница, 21 сентября 2012 г.

Сендвіч з курячою грудкою в меду


Iнгредієнти:

куряча грудка
оливкова олія
Сіль, перець
Мед - 1/2 столової ложки
Щіпка червоного перцю
листя салату
помідор

Спосіб приготування:

Нагрійте сковороду і на оливковій олії обсмажте на середньому вогні курячу грудку. Посоліть і поперчіть за вкусу.Обжарів кожну сторону(приблизно близько 7 хвилин / сторона), викладіть трохи меду на грудку, переверніть, збільште вогонь і змастіть з іншого боку рештимедом.Коли грудка закарамелізовалась, періодично продовжуйте перевертати, щоб вона ввібрала максимум сиропу. Якщо соус починає сильно густіти, додайте трохи води. Знімайте курку з вогню, коли вона придбала колір сиропу - золотисто-темний.Складіть сендвіч з приготовленою курячою грудкою, листом салат і нарізаним помідором. Сендвіч з курячою грудкою в меду готовий. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий