понедельник, 22 апреля 2013 г.

Чізкейк без випікання



Iнгредієнти:

400 гр. жирного сиру
200 гр. вершкового масла
1 ст. л. желатину
4 ст. л. цукрової пудри
2 ч. л. ваніліну
300 гр. темного шоколаду
100 гр. вівсяного печива
100 гр. густого ягідного джему



Спосіб приготування:

Змішаємо розтоплене масло, сир і цукрову пудру. Додамо ванілін і ретельно зіб'ємо, тонкою цівкою вливаючи розчинений у гарячій воді (5-6 ст. Л) желатин. Викладемо масу у форму і поставимо на дві години в холодильник.
Приготуємо корж: дрібно стовчені вівсяне печиво. Розтопимо 200 гр. шоколаду на водяній бані. Ретельно змішаємо печиво з шоколадом і викладемо на промаслений пергамент. Поставимо в холодильник.
Форму з застиглим сиром на кілька секунд опустимо в гарячу воду і обережно викладемо вміст на підготовлений корж. Змажемо шаром джему. Розтопимо шоколад, що залишився, дамо йому охолонути, змажемо зверху чізкейк і приберемо на ніч у холодильник. Чізкейк без випікання готовий.
Приємного апетиту!



Комментариев нет:

Отправить комментарий