суббота, 27 апреля 2013 г.

Картопляні деруни з ковбасою



Інгредієнти:

картопля - 10 шт.
ковбаса варена - 250 г
цибуля ріпчаста - 2 шт.
часник - 3 зуб.
олія оливкова - 5 ст. л.
борошно пшеничне - 2 ст. л.
сіль за смаком
соус - 200 г



Спосіб приготування:

1. Цибулю і часник миються, чистяться і акуратно нарізаються дрібними кубиками. Ковбасу я рекомендую нарізати соломкою (хоча можна і будь-який інший форми, головне, щоб це було досить дрібно).
2. Картопля теж миється, чиститься і натирається на крупній тертці або пропускається через м'ясорубку.
3. До картоплі додайте часник, борошно, ковбасу, цибулю і за смаком поперчіть і посоліть. Потім все це ретельно перемішайте.
4. Смажте ваші картопляні оладки (драники, деруни) на добре розігрітій олії до золотистого кольору, потім доведіть до повної готовності, трохи потримавши в духовці.

Деруни подавайте гарячими, прикрасивши їх зеленню зі сметанним соусом (сметану при бажанні можна замінити майонезом або будь-яким іншим соусом, купленим у магазині
Невеликий рада: якщо ви стежите за своєю фігурою, то покладіть спочатку деруни на серветку, яка вбере в себе надлишки жиру. Картопляні деруни з ковбасою готові.


Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий